reportatge

Talent televisiu que avança

L’ordinenc Héctor Quintana va passar diumenge dues fases del programa de Tele5 ‘Got Talent’ i lluitarà per la victòria d’aquí a uns dies.

Talent televisiu que avança

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pop flamenc no és un dels gèneres musicals més universals, però Héctor Quintana vol demostrar que si és de qualitat pot ser una plataforma cap a l’èxit. Aquest gironí que des de fa quatre anys viu al Principat, en concret darrerament a Ordino, participarà en la fase final del programa de Tele5 Got Talent. Ho farà després d’haver superat, diumenge passat, les dues primeres fases en un càsting multitudinari a Barcelona. Es mostra orgullós i esperançat de cara al triomf final.

Quintana, de 25 anys, explica que “mai havia treballat, sempre havia estat a Mujeres y hombres y viceversa, i a Gran Hermano. Em dedicava al món de la faràndula”. També “vaig estar fa uns anys en el món de l’espectacle i un representant em va dir que m’hi presentés per provar”. I dit i fet. Se’n va anar a Barcelona, on feien un dels tres càstings previs multitudinaris: “Hi havia molta gent, però al final només n’hem quedat 18, que som els que anirem a Madrid.” Recorda que va ser un dia de molts nervis. Especialment al principi. “A la primera fase no podia cantar. Vaig començar i vaig haver de parar.”

Tot i això, al jurat li va agradar la seva interpretació del tema Àfrica, del compositor flamenc Fernando Castro però amb la lletra adaptada pel mateix Quintana, i el van fer avançar fins a la següent ronda. En aquesta va versionar Mientes, de Camela, el grup de referència del gènere. També va triomfar. Ara arriba la part més difícil del concurs. D’aquí a uns dies haurà d’anar a Madrid, on durant un parell de setmanes estarà gravant les diferents actuacions que s’emetran per televisió i contingut que explicarà la seva trajectòria. De fet, tal com explica, s’enregistraran les diferents fases, fins a la final inclosa. Tant ell com la resta de participants coneixeran al moment els guanyadors, però l’audiència haurà d’esperar. I ells, callar: “Ens fan signar un contracte pel qual no podem dir res. És secret.”

tracking