Mobilitat

S'ha tardat dos anys i mig per tenir la lletra 'M' a les matrícules

El ministre Torres assegura que hi ha una reactivació petita del sector

S'ha tardat dos anys i mig per tenir la lletra 'M' a les matrículesXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El 2 de setembre passat es va arribar a la lletra M. Toni Sasplugas, secretari general de l’Automòbil Club d’Andorra (ACA), va destacar que es va tardar dos anys i mig en passar de la lletra L a la M. En concret, actualment s’ha arribat ja la matriculació M 0316. “La venda ha estat normal, no hi ha hagut un gran increment”, va destacar Sasplugas, que va afirmar que esperen arribar a la lletra N en un període similar al de dos anys i mig. “Una mica més a munt o una mica més avall”, va precisar.

Per la seva part, el ministre d’Ordenament del Territori, Jordi Torres, va manifestar que sí que hi havia hagut un lleu increment de les matriculacions aquest 2016. Segons va publicar recentment el departament d’Estadística, els darrers dotze mesos han crescut un 6,8% les matriculacions.

En aquest context, Torres va posar en relleu que el sector va a l’alça. “Hi ha una reactivació encara petita, però estan creixent les matriculacions i això demostra que hi ha més confiança del consum intern”, va ressaltar.

tracking