Sistema financer

Toni Martí rep la visita de J. Christopher Flowers

El cap de Govern també s'ha trobat amb el president de Vallbanc

Toni Martí i J. Christopher Flowers en un moment de la trobadaSFG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de Govern, Toni Martí, ha rebut avui al migdiael conseller delegatdeJ. C. Flowers, J. Christopher Flowers,el fons nord-americà que ha adquirit Vall Banc.

A la trobada tambéhihan estat presents el ministre d'Afers Exteriors, Gilbert Saboya,el director general del grup inversor i president de Vallbanc, Michael Christner, elconseller delegat de Vallbanc, Christopher Lieber i el conseller de Vallbanc, David Betbesé.

Martí "ha donat la benvinguda al país" a J. Christopher Flowers i "li ha expressat el desig que l'arribada del fons d'inversió permeti que Vallbanc esdevingui competitiva i atractiva per als clients, que impulsi la plaça financera andorrana i que sigui un element reactivador de l’economia del Principat.", tal com ha explicat Govern en un comunicat.

El consell d'administració de l'Agència Estatal de Resolució d'Entitats Bancàries(AREB) va formalitzar el passat mes de juliol l'acord d'adquisició de VallBanc ambla societat d'inversió nord-americana JC Flowers donant per tancat el procés desubhasta de la nova entitat bancària.

tracking