Successos

Un home pateix una contusió lleu al cap en caure amb la bici

L’accident es va produir a Vallpark i fins al lloc s’hi va desplaçar un helicòpter de bombers

Un home pateix una contusió lleu al cap en caure amb la biciFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els bombers van haver de perpetrar ahir dos rescats de muntanya, per als quals van haver d’anar amb helicòpter, segons va informar aquest cos.

El de més gravetat va ser un home que anava amb bici per Vallpark, a Pal, a la parròquia de la Massana, i va caure, segons van detallar els bombers al Diari. Aquest cos va rebre l’avís a les 16.17 hores. El pacient, de 37 anys i del qual no va transcendir la nacionalitat, va ser traslladat fins a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell. Fonts del centre mèdic van precisar que l’home va patir un traumatisme cranioencefàlic però de poca gravetat. Tot i així, els metges van decidir que passés la nit a l’hospital per tal de tenir-lo en observació.

Pocs minuts abans, a les 15.51 els bombers havien rebut una altra alerta. En aquest cas, una dona de 51 anys, de la qual tampoc va transcendir la seva nacionalitat, que s’havia fet mal al principi del camí de Juclar, a la vall d’Incles, a la parròquia de Canillo.

La dona anava amb un guia que és qui va fer l’avís, segons va destacar aquest cos. Tot i que en aquesta zona es pot arribar en cotxe, es va optar per fer el rescat amb helicòpter per evitar que els sotracs poguessin perjudicar la ferida. Arran de l’accident, la dona també va haver de ser traslladada a l’hospital de Nostra Senyora de Meritxell. Malgrat que en un primer moment es va pensar que era un esquinç al turmell, finalment els metges es van adonar que la pacient havia patit una fractura al fèmur, segons van indicar des de l’hospital.

tracking