Successos

Detenen una accidentada en donar positiu per alcohol

La dona, una andorrana de 40 anys, va registrar una taxa d’alcoholèmia d’1,65 grams per litre de sang

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir la matinada de dilluns a dimarts una dona que va tenir un accident de trànsit a Santa Coloma i, posteriorment, va donar positiu en la prova d’alcoholèmia, segons va informar aquest cos.

Tot va començar a la una de la matinada d’ahir, quan la dona, una andorrana de 40 anys, circulava pel carrer del Cedre amb el seu turisme. Llavors va sortir de la calçada, va xocar contra quatre vehicles que estaven aparcats i, finalment, va encastar el seu turisme contra la façana d’un edifici, en concret, el del número 28, segons van detallar les fonts policials.

Una vegada van arribar els agents fins al lloc dels fets van trobar que la dona anava beguda i per això li van practicar el control d’alcoholèmia, en el qual va donar positiu, amb 1,65 g/l. Segons la legislació andorrana, les persones que condueixen amb una taxa superior a 0,5 g/l s’enfronten a una sanció administrativa, mentre que les que ho fan amb una taxa de més de 0,8 g/l són detinguts.

Actualment, la policia andorrana es troba en plena campanya de control d’alcoholèmia, que va començar el 14 de juliol i que es realitzarà fins al 14 d’agost. Aquesta iniciativa vol reduir els accidents de trànsit provocats pel consum d’alcohol. La setmana passada els agents van detenir vuit persones per donar positiu per alcohol, la majoria en el marc d’aquesta campanya.

D’altra banda, en el primer semestre de l’any es va detenir prop d’un centenar de persones per conduir sota els efectes de l’alcohol. El perfil més habitual és el d’un home resident que té entre 18 i 30 anys.

tracking