Successos

Trenta desallotjats i cinc ferits lleus per un incendi

El foc es va originar a la teulada de l’immoble i hi va haver cinc ferits lleus, atesos ‘in situ’

Extinció de l'incendi de Sant Julià
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una trentena de veïns van ser desallotjats, ahir, a primera hora de la tarda dels seus habitatges a causa d’un incendi a l’immoble, situat a la carretera de Fontaneda, a Sant Julià. Cinc persones van haver de ser ateses pels serveis mèdics desplaçats, malgrat que no va ser necessària la seva evacuació.

Els bombers, que hi van destinar quatre dotacions –tres de la capital i una de la Massana–, van rebre l’avís poc després de les quatre de la tarda. Segons van informar fonts del cos d’emergències, tot apunta que el foc s’hauria originat fortuïtament per uns operaris que estaven treballant a la teulada de l’immoble, situat al número 16.

Els veïns de l’edifici van ser desallotjats preventivament mentre es duien a terme les tasques d’extinció del foc, que va causar força expectació entre el veïnat. Fins al lloc dels fets també s’hi van desplaçar agents del cos de policia, del servei de circulació i del servei urgent mèdic (SUM), que va atendre cinc persones que haurien patit intoxicacions de fum i atacs d’ansietat. Entre els atesos també hi va haver un agent del cos de policia, que va resultar ferit lleument.

Segons van manifestar els bombers, malgrat que l’incendi es va poder controlar en pocs minuts va ser necessari remullar bé la zona per evitar que el foc pogués revifar. Finalment, un cop ventilat l’immoble i revisada l’estructura, es va donar per acabada la intervenció al cap de dues hores i els veïns van poder tornar als seus habitatges.

Trenta desallotjats i cinc ferits lleus per un incendi

tracking