Societat

Detingut un home que va amenaçar i agredir la parella i que portava un ganivet pel carrer

El van capturar a la via pública amb 1,4 grams de cocaïna i un ganivet de 9 centímetres

Detingut un home que va amenaçar i agredir la parella i que portava un ganivet pel carrerFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home va ser detingut la nit de Sant Joan per haver agredit i amenaçat la seva parella, segons va informar ahir el cos. La dona havia trucat a la policia demanant la presència dels agents al seu domicili assegurant que el seu company li havia causat lesions. Els policies es van desplaçar a l’habitatge però no van trobar el presumpte agressor.

Unes hores després el van localitzar a la via pública, en possessió d’1,4 grams de cocaïna i un ganivet amb fulla estriada de nou centímetres. L’home, un resident de nacionalitat peruana de 37 anys, va quedar arrestat com a presumpte autor de delictes contra la integritat física, contra la llibertat dins de l’àmbit domèstic, contra la seguretat interior i contra la salut pública, i va ser posat a disposició de la Batllia.

D’altra banda, la policia també va informar de la detenció d’un resident espanyol de 32 anys com a presumpte autor d’un delicte contra l’administració de justícia, per transgressió reiterada de pena. La captura es va produir el 21 de juny a les 10 del matí a Andor­ra la Vella. L’home tenia un arrest parcial de nit a la presó, i en diverses ocasions no havia acudit al centre penitenciari en compliment de la seva condemna. Arran de la reiteració en la conducta delictiva el batlle li va canviar la pena per una privació de llibertat permanent.

Alcoholèmia

Pel que fa a delictes contra la seguretat del trànsit, el dia 22, a les 0.50 hores, la policia va detenir un resident portuguès de 44 anys, que va ser enxampat amb una taxa de 1,21 grams per litre en un control rutinari.

Finalment, divendres a les 19.29 hores, van procedir a l’ar­rest d’un ciutadà de nacionalitat andorrana de 32 anys, que conduïa amb una taxa de 2,43 g/l. El control li van realitzar en un accident amb danys.

tracking