Tribunals

Una festa en un apartament del Pas acaba amb el vigilant de l'edifici a urgències

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una festa en un estudi d’un edifici d’apartaments del Pas de la Casa el gener de l’any passat ha portat davant dels tribunals un ciutadà espanyol, propietari d’una empresa que porta cada hivern a Andorra uns 4.000 joves durant la temporada d’esquí. El Tribunal del Corts el va jutjar ahir en rebel·lia processal acusat d’un delicte major de lesions doloses per haver presumptament agredit el vigilant de l’edifici. La fiscalia vol que se li imposi una pena de 15 mesos de presó condicional i que pagui a la víctima 1.500 euros pels danys ocasionats. La defensa en demana l’absolució.

Els fets van passar pels volts de les cinc de la matinada, quan l’acusat i el seu soci van anar a l’edifici advertits que s’estaven celebrant diverses festes en habitacions on dormien alguns dels joves que havien portat al país. Van anar un per un per donar per finalitzades les festes i quan van arribar a l’apartament que estava a la darrera planta van decidir quedar-se una estona a prendre’s unes copes.

Va ser en aquell moment quan hi va anar el vigilant, que els va demanar a crits que callessin. Segons la víctima, immediatament va rebre una primera empenta de l’acusat. Després va baixar per les escales fins al primer pis i es va trobar amb l’agressor que sortia d’un ascensor. Hi va haver una segona empenta i l’home va caure escales avall patint una lesió al colze. Al judici d’ahir va assegurar que des d’aquell dia té problemes al cap que ell considera que són conseqüència d’un cop que es va fer en caure.

tracking