Educació

Títol per al 93% d'estudiants que han fet l'examen de la POB

Dos alumnes de batxillerat econòmic i social no han superat la prova

Títol per al 93% d'estudiants que han fet l'examen de la POBXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El 93,53% dels candidats que van presentar-se aquest 2016 a la prova oficial de batxillerat (POB) han aprovat. Tal com ha informat el Govern a través d’un comunicat de premsa, dels 170 candidats que es van inscriure (155 escolars i 15 lliures), 159 han obtingut el títol de batxillerat, el que fa que el percentatge global d’aprovats ascendeixi al 93,53%.

Pel que fa als resultats dels candidats escolars, dels 155 alumnes, 153 han obtingut el títol de batxillerat, i només un ha estat no apte i un altre està pendent, amb un percentatge d’aprovats del 98,7%. Cal remarcar que els dos alumnes de batxillerat que no han obtingut el títol corresponen tots dos a la modalitat de batxillerat econòmic i social.

Quant als candidats lliures, el percentatge global d’aprovats a la prova oficial de batxillerat és del 40%. Dels 15 candidats lliures, 6 han obtingut el títol de batxillerat i 9 segueixen el procés d’obtenció del diploma. Cal recordar que els candidats lliures que es presenten a la prova disposen de cinc convocatòries per obtenir el títol i que es presenten als exàmens de la POB de manera esglaonada, indica el comunicat.

En el grup de candidats lliures, els alumnes que no han obtingut el títol a la prova oficial de batxillerat són majoritàriament de la modalitat de batxillerat científic i tecnològic, seguit del de l’econòmic i social.

tracking