Promoció

Activitats per als infants per convertir Riberaygua i Travesseres en el “barri del circ”

Activitats per als infants per convertir Riberaygua i Travesseres en el “barri del circ”Xavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació de Restauradors i Comerciants de Riberaygua i Travesseres, juntament amb el comú d’Andorra la Vella, van organitzar ahir a la tarda una acció promocional amb activitats per a infants. La intenció és “que la zona es converteixi en el barri del circ”, segons va explicar la consellera de Promoció Comercial Comunal, Mònica Codina.

Els més petits es van poder endinsar en el món del circ a partir d’activitats i alguns tallers. Bé fos a partir de tambors, en una petita introducció a la batucada, o amb xanques –no gaire altes perquè els nens no poguessin prendre mal–, un bon grapat de criatures van gaudir durant una estona. També hi va haver tallers de malabars, hula hoops i alguns trucs de màgia. Totes les accions coordinades i supervisades per Espectacles Zulandir: “Fa un any i mig que estem fent coses a Andor­ra tot i que vam néixer a França fa dotze anys”, va indicar un dels creadors de la companyia, Gerard Miralles.

La pluja va deslluir l’esdeveniment, pensat per desenvolupar-se pels carrers i a l’aire lliure, i que finalment es va haver de realitzar al passatge Biscariet. Inicialment s’havia de tallar un tram del car­rer Callaueta però el mal temps va fer descartar-ho.

Aprofitar el cirque du soleil

L’acció estava lligada a l’arribada del Cirque du Soleil al Parc Central el mes vinent. “Vam detectar ja fa dos anys que hi havia més gent a causa de l’espectacle i enguany volem que l’oci del barri estigui obert després de les funcions”, va explicar Albert Miralles, vicepresident de l’Associació de Restauradors i Comerciants de Riberaygua i Travesseres. Per aprofitar aquest potencial, “donarem a la sortida del Cirque un tríptic perquè la gent sàpiga on pot anar”, va emfatitzar Miralles.

La repetició d’esdeveniments com el d’ahir tampoc està descartada, però tant l’associació com el comú asseguren que ho han d’estudiar.

tracking