Oci

Les rutes del bus turístic incorporen el parc del Comapedrosa i el Museu de la Moto

Les rutes del bus turístic incorporen el parc del Comapedrosa i el Museu de la MotoFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El bus turístic engega avui temporada amb novetats en els itineraris: la visita a la part baixa del parc natural del Comapedrosa i al seu centre d’interpretació, i el Museu de la Moto de Canillo. A més, s’amplia la visita a la Farga Rossell incloent-la en un segon recorregut, i es potencia l’itinerari del mirador del Roc del Quer que, amb la nova infraestructura que s’inaugurarà properament, es preveu que sigui una de les visites més demandades aquest estiu.

El director de Producte i Nous Projectes d’Andorra Turisme, Enric Torres, va presentar ahir les novetats de la nova temporada, que s’allargarà fins al 31 d’octubre. Com l’any passat, hi haurà recor­reguts tots els dies al matí, excepte els dissabtes en què es proposa un itinerari de 9 a 16 hores amb el dinar inclòs.

Les novetats d’enguany estan encaminades a incrementar l’oferta cultural que es pot visitar durant els recorreguts. L’any passat, amb les millores que es van aplicar, es van aconseguir un 41% més de passatgers i un 44% més de vendes. Així, hi va haver 31.800 euros d’ingressos, i unes despeses de 41.522 euros, superiors a d’altres anys pel fet d’elaborar un vídeo promocional i la nova retolació dels busos. L’índex d’ocupació dels autobusos durant tota la temporada no va arribar al 50%, però durant el juliol i l’agost alguns dies es van haver de doblar els autobusos per poder satisfer la demanda.

Per a enguany, Enric Torres va indicar que l’objectiu és poder arribar als 2.500 o fins i tot als 3.000 usuaris. Per assolir-ho es potenciarà la comercialització dels tiquets del bus a través dels hotels per cercar el públic familiar. El perfil més habitual d’usuari són parelles o grups d’amics de mitjana edat, però hi ha un dèficit pel que fa a les famílies.

tracking