Certamen

Un total de 22 expositors seran a la fira Andoflora

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 22 expositors del mercat de la planta i la flor participaran, a partir d’aquest divendres, en la 23a fira Andoflora, a la Massana. El certamen arrencarà amb el parlament del cònsol major, David Baró, un tast de canapès florals i una coreografia concebuda expressament per Andoflora, a càrrec de Líquid Dansa.

Durant tres dies hi haurà tota una marató d’activitats. La plaça de les Fontetes, amb petites casetes de fusta, serà el centre neuràlgic, tot i que hi haurà diverses accions pel centre del poble. A més, el departament de Jardineria ha treballat intensament perquè tota la parròquia estigui florida i atractiva.

Entre les novetats hi ha el concurs d’aparadors, que serà per votació popular. Paral·lelament hi haurà un concurs de composicions florals, obert a tothom. Una de les activitats més espectaculars serà l’espectacle de body painting, que consisteix en maquillar completament el cos d’una model. I per als menuts, destaca el ja conegut taller del planter i un taller de minions peluts.

tracking