Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Sistema financer

Joan Pau Miquel va buscar un cap de turc

La declaració pòstuma de Josep Maria Escuer acusa l’exdirector general de BPA d’intentar subornar-lo perquè assumís les irregularitats comeses al banc
Em van citar per una hora i mitja més tard a l’Hotel Canut i quan em vaig presentar estàvem tots dos sols al restaurant en el que em va dir que estava molt preocupat per tot el que s’havia fet al banc (BPA) i el que podia passar i que el seu advocat li havia dit que tenia que buscar alguna persona que assumís la seva responsabilitat de l’activitat que estaven controlant, car si no, ell (Joan Pau Miquel) aniria a la presó”.

Així defineix Josep Maria Escuer, mort d’una malaltia incurable el passat 25 d’abril, la trobada en què l’exdirector
  • #37
    (15/05/16 10:00)

    Noi, diria que va al revés això: Són les fabulaciona inventades sobre el Sr Cinca les que vam sortir per desviar l'atenció de tot el tinglado que aquests quatre tenien muntat a la BPA.

  • #36
    (15/05/16 09:53)

    N'hi a que utilitzan les "posibilitats" legals del pais ha jugat amb el seu nom en benefici propi, i quan l'han pescat ens ho volia fer pagar a la població. Per molts calers que tingueu al final espero que ho pagueu tot i que tots els que han gastat per intoxicar informativament no serveixin de res. Es trist que encara ara es parli de capS (2) de turc i no es parli d'ells (2)............. Ah, i si el Cinca ha fet ilegalitats, també a la preso, que quedi clar que no soc de cap bando, son Andorrà.

  • #35
    (15/05/16 00:34)

    Resulta que tothom criticant l'actuació de la Batlle Canolich i gent posant-se samarretes a favor de la llibertat del sr.Miquel ( persona que no conec ni li vull cap mal en especial) . És que som la repera. El que hem de fer és callar si no sabem i deixar actuar a la justícia.

  • #34
    (14/05/16 23:44)

    Aquesta "carta" val lo mateix que el rotllo que tinc al wc, serveix per netejar el cul, del Da i el marti, i per fer un titular al diari......en canvi el papers de Panama si quw son legals!!! Y els dictadors africans assesins, ...

  • #33
    (14/05/16 21:40)

    aquest noticia no surt per tapar lo del Sr Cinca ?

  • #32
    (14/05/16 21:17)

    No crec que algú s'intenti histories a les portes de la mort. Estic d'acord

  • #31
    (14/05/16 21:00)

    Tot plegat es una gran campanya per intentar justificar un desgovern i un expoli per raons personals. Per ara res més que una maniobra molt mesurada per mantenir uns arguments.

  • #30
    (14/05/16 20:15)

    A veure... El document notarial aquest tindrà el valor que tindrà, perquè el Joan Pau Miquel sempre podrà dir que tot és mentida i serà la paraula d'un contra la de l'altre. Però el que està clar és que ningú s'inventa una història com aquesta quan es troba a les portes de la mort.

  • #29
    (14/05/16 19:47)

    No sabía que J.María había fallecido. Era un tío genial cuando lo conocí en Bpa de Andorra, hace 20 años. Jovial, deportista, cercano. Usaba zapatos Kickers, y quien usa ese calzado ya de mayorcito es especial. Cayó en las redes del capitalismo agresivo y no supo como salir. Pasó de Bpa a Andbank, le recomendé dejar ese trabajo que se lo estaba acabando. Cada día estaba peor. No quería dejarlo hasta que su hijo estuviese colocado. Era un buen hombre. Uno de los buenos del país al servicio de otros quizá no tan buenos. Un abrazo a toda su familia y gente cercana. DEP

  • #28
    (14/05/16 19:43)

    segur que si "per favor", per animar a la familia i desitjar que ho passin rapidament... per cert, fins hi tot el telefon de Miquel està equivocat, imagina't la resta del cuento!

Veure’n més
37
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477