x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Jordi Grau

No és fàcil que un establiment de restauració tingui identitat pròpia. S'ha de ser valent”

Actualitzada 18/01/2022 a les 06:07
No és fàcil que un establiment de restauració tingui identitat pròpia. S’ha de ser valent”

Jordi Grau, Xef amb una estrella Michelin

Només quan se surt de la normalitat s’és capaç de ser distingit i reconegut.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2022 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts