Andrea Regadera

“He visitat per dinar o sopar 172 restaurants d'Andorra”

Va arribar a Andorra l’any 2018 per motius professionals. Fa tres anys es va destapar com a recomanadora gastronòmica i gaudeix explicant les virtuts dels millors restaurants del país. El seu compte d’instagram regaderafoodie ja té més de 14.700 seguidors.

Andrea Regadera

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Com neix la idea de recomanar restaurants d’Andorra?

Soc una persona molt endreçada i vaig comprovar que, quan gent del meu entorn em volia visitar al país, el primer que em preguntaven era on podien anar a dinar i quins restaurants els podia recomanar. No en coneixia cap i vaig començar a fer una llista de tots els llocs on anava i hi posava què m’havia agradat més i què menys.

I es va convertir en una vocació.

I de manera inesperada. Sempre m’ha agradat la gastronomia i feia fotos als plats i els ordenava en petites carpetes per tenir resposta a qui em tornés a demanar alguna recomanació. Vaig veure que agradava, que jo en gaudia i fa tres anys vaig obrir el compte d’instagram. Però no és la meva professió, ja m’agradaria!

La força de les xarxes socials.

A Andorra trobo a faltar més consciència que són una eina indispensable per fer créixer un negoci. Noto molt la diferència entre un restaurant on els propietaris són andorrans i els que no ho son, a l’hora de donar importància a les noves tecnologies.

Una comunitat, la seva, que ja abraça 14.700 seguidors.

Ha estat com una muntanya russa. Al principi, recordo la responsabilitat de tenir 600 seguidors i que pensava que mai podria arribar a una xifra així. Si tens la temptació de pensar que per arribar a una xifra astronòmica ets l’amo del món, ràpidament t’adones que hi ha gent molt més gran i els fums et baixen de pressa.

Ha visitat molts restaurants del país.

He anat a 172 establiments andorrans diferents a menjar i en molts he repetit. Acostumo a anar a provar llocs dos cops per setmana i la llista de llocs pendents de visitar que tinc és interminable. No s’ho creuria!

Menjar és car, a Andorra.

La gastronomia andorrana és increïble, boníssima i m’encanta. Tenim molt bons productes, grans xefs i una varietat impressionant, però el tema preus ho taca tot una mica i anem un pèl coixos. Recomanar algun lloc d’allò que en castellà en diuen bueno, bonito y barato a Andorra es fa complicat.

Deu tenir al cap una base de dades de restaurants que valdria diners

Ja m’agradaria haver tingut la mateixa memòria per temes que vaig estudiar a la carrera. Per exemple, no sé cap nom de carrers d’Andorra i m’ubico pels restaurants. Li diré més, si veig una foto d’un plat concret, sense cap més detall, puc endevinar de quin establiment es tracta. Dels que he visitat, lògicament.

tracking