Angie Millan

“A 'La voz' triomfes si dones visualitzacions”

Andorrana de 20 anys que va iniciar-se en el món musical per una cantant francesa anomenada Tal; li agradava tant que la va començar a imitar a casa quan només tenia 10 anys. El seu major suport és la seva mare, la seva germana i la seva parella.

Angie Millan, Cantant

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Com va ser el seu pas per ‘La voz’?

Breu, però molt intens: quan tens l’oportunitat de viure una experiència com aquesta t’adones que és un fet únic, portes els nervis a un nivell molt alt, cosa que en el teu dia a dia no et passa.

Com va ser el tracte amb Luis Fonsi?

Molt familiar, m’esperava que fos més distant, però és una persona molt propera i molt simple. Són persones com nosaltres, al final.

Com va ser la relació amb els companys dins del concurs?

Va ser guai perquè coneixes gent totalment diferent però al cap i a la fi del teu món, teníem moltes coses per compartir. De fet, segueixo parlant amb alguns companys i m’he fet molt amiga de l’Elsa, que va ser la guanyadora del programa.

Em pot desvelar algun factor del programa?

El plató és més petit del que es veu a la televisió. Cal destacar que amb el coach que et toca estàs molt poca estona. Jo vaig tenir el Luis Fonsi i només el vaig veure a les gravacions de les cançons, la preparació és fa amb professors de cant.

Fins a quin punt està guionitzat el programa?

Pots dir el que sents però de la manera que et marquen al programa, no ho pots fer amb les teves paraules. Perds la naturalitat perquè et fan repetir les frases cinc o sis vegades. És molt màrqueting, triomfes si dones visualitzacions.

Es va decebre per no seguir al programa després de fer una ‘batalla’?

Em va decebre l’elecció; en la meva opinió, havia d’haver passat el Luis Ehapo, el meu company. La cançó estava repartida de manera molt injusta, de fet em vaig queixar, només tenia una frase i mitja en tota la melodia. Vaig veure que estava programat perquè el duo de la Marina i el Diego guanyés la batalla; quan assajàvem, ells tenien tot el protagonisme sempre.

Creu que el seu pas per ‘La voz’ li donarà impuls per aconseguir altres objectius?

Et pot ajudar per entrar en un altre programa de televisió, però les coses al món de la música s’aconsegueixen per un mateix, has de lluitar i fer-te el teu espai, no arriben soles les oportunitats. Has de perseguir el teu somni i ser constant per acabar aconseguint un futur en el món de la música.

Té algun objectiu a curt termini?

Aquest 2024 vull apuntar-me a The voice: la plus belle voix, que és la versió francesa de La voz. L’any passat vaig passar els càstings però no em van agafar i vull tornar a intentar-ho.

tracking