Nathalia de Felipe

“Ajudant tots els col·lectius també som un país”

És l’encarregada d’organitzar Champions for Unicef, que se celebrarà demà a les 19.00 hores al Prat Gran d’Escaldes-Engordany amb personalitats de la vida civil, política i esportiva, amb un vessant solidari.

Nathalia de Felipe, Responsable RSC del BC MoraBanc AndorraBCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Torna un clàssic, Champions for Unicef.

Sí, ja és gairebé una tradició més igual que els torrons, i esperem que ho segueixi sent molt de temps i que no es perdi mai aquesta tradició tan popular que porta tanta diversió i cèntims, que van bé per als que més ho necessiten.

És un dia molt especial, oi?

I tant, veure la resposta de tot un país congratula molt.

I per una bona causa, col·laborar amb l’Unicef.

Sens dubte. Fa molts anys que col·laborem amb ells, i tot el que sigui ajudar en causes com aquesta tindrà el suport del BC MoraBanc Andorra.

A qui podrem veure?

Al partit de la vida civil i política hi ha confirmacions del Consell General, com Sandra Codina, Cerni Escalé, Pere Baró, Noemí Amador o Sílvia Riva, la ministra Mònica Bonell o el secretari d’Estat Alain Cabanes des del Govern, i també representants dels comuns. I gent com el cuiner Carles Flinch o la creadora de contingut Gemita.

Els esportistes del país tampoc fallen.

Sí, vindran Pol Moya, Nahuel Carabaña, Aina Cinca, Pau Capell, Purito Rodríguez, Carlos Verona, Pol Espargaró o Noelia Pauls.

Veure tanta gent tan diferent per una mateixa causa ha de ser reconfortant.

I tant, al final el MoraBanc som molt més que bàsquet i és un plaer veure tota aquesta gent junta pels més necessitats.

Convocar-los a tots no haurà estat fàcil...

No, perquè, a més, hem tingut les eleccions, les festes, esportistes entrenant o competint a fora... no ha estat fàcil, però la resposta dona gust.

El MoraBanc és molt més que un equip de bàsquet?

Sí, és l’eix principal, però hi ha molt més. Tenim una base amb 300 nens i nenes que aprenen esport, però també valors, i sempre intentem estar amb tots els col·lectius que necessiten suport i ajuda, com totes les ONG del país. Crec que n’hi ha d’haver poques amb les quals no col·laborem.

Fa uns dies van visitar la Fundació Privada Nostra Senyora de Mertixell, i van recaptar 800 joguines per Càritas.

Col·laborem amb totes les fundacions i col·lectius, però no tan sols per Nadal, intentem donar-los suport durant tot l’any. Perquè no hem d’oblidar que aquests valors són el present i el futur, i ajudant tots els col·lectius també som un país.

Té una feina reconfortant.

Sí, la veritat és que és molt gratificant.

tracking