Alys Paramá

“Les cançons amb sentiment són les que millor transmeto”

Resideix al país des de fa molts anys i la seva passió és la música. Ha fet moltes actuacions en esdeveniments privats com ara comunions i casaments. També ha actuat a Pyrénées, el Roca Ribes i a restaurants com la Petite Forêt i l’Iqos Lounge.

Alys Paramá, Cantant

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

D’on ve la seva passió per la música?

Des que era petita sempre estava cantant al cotxe quan anava de vacances. Sempre ho he portat a dins.

Quan va començar professionalment en el món de la música?

Al 2014 amb el grup 3/4 de 15. Jo estava amb un grup de gòspel amb el Cesar Triana i aquest es va assabentar que buscaven una cantant. Vaig fer una petita prova de cant amb l’Albert Ginestà i li va agradar.

Forma part d’algun grup?

Estic amb un grup que es diu Efecto Pigmalión però el grup està parat. He volgut fer un creixement personal i estic florint per mi mateixa com a solista des de fa dos anys.

Quins són els estils que més canta?

M’agrada molt la balada, les cançons que porten sentiment són les que millor puc transmetre. També m’agrada molt l’estil pop perquè la gent s’ho passi bé i cançons conegudes perquè la gent viatgi al passat i recordi moments que ha viscut amb certs temes.

I els cantants que més interpreta?

Una mica de tot, ABBA, Carole King, Amy Winehouse, The Beatles, John Lennon, Tom Jones. Canto músiques que puguin agradar a grans i petits. Barrejo cançons antigues amb més actuals com Rigoberta Bandini i Ana Mena.

Quina cançó significa molt per a vostè?

Abans de començar de manera professional anava sempre a cantar al karaoke la cançó de Lara Fabian Adagio, és molt difícil i sempre ha suposat un repte però quan vaig aconseguir-ho va esdevenir la meva cançó.

Quines són les seves majors influències musicals?

Quan ja vaig ser més gran La Oreja de Van Gogh amb l’àlbum musical El viaje de Copperpot, vaig iniciar-me també amb Mónica Naranjo, Lara Fabian, Whitney Houston i Jennifer Rush.

Com rep el públic les seves actuacions?

El feedback que rebo és que els hi agrada molt i que la música és molt variada.

Li agradaria fer el salt per poder viure de la música?

Sí, seria un somni. Tot passa amb la força que ho desitges, si realment vols una cosa és possible aconseguir-ho però t’has d’esforçar.

Quin és el seu proper repte?

Millorar, sempre que tinc un concert gravo l’àudio i després l’escolto per veure en què he fallat a cada cançó i a partir d’aquí treballo els errors.

tracking