Luly Seculín

“Els participants han de gaudir de la sessió de 'spinning'”

Els instructors Luly Seculín i Marc Ambrós han preparat una sessió d’esforç fins a la meta de Comallemple per reviure l’etapa andorrana de la Vuelta de l’estiu passat. La classe magistral de ‘spinning’ tindrà lloc dissabte a les 11 hores al Bici Lab.

Luly Seculín, Monitora de 'spinning' al centre esportiu dels SerradellsL. S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Qui va tenir la idea de fer la ‘masterclass’ de ‘spinning’?

El centre esportiu dels Serradells i el Bici Lab han sigut els organitzadors d’aquesta activitat. El meu company Marc i jo mateixa som monitors dels Serradells i la noia que porta les classes dirigides ens va proposar de fer una classe magistral per reviure l’etapa de la Vuelta del 2023 que va passar per Andorra.

Quin recorregut volen imitar?

Vam fer una gràfica per definir bé el perfil de la volta que volem recrear, sortint de Súria i arribant a Arinsal.

Com serà la sessió?

És una classe de 90 minuts, bastant llarga. Tot i això, tothom hi pot participar, cadascú ha d’anar al seu ritme. Quan són classes llargues els monitors ja ens encarreguem de controlar la intensitat de la sessió. Els concursants podran seguir el recorregut visualitzant la gràfica en un projector.

Hi ha molts inscrits?

Hi ha un total de 35 places i ja estan totes exhaurides.

És gratuïta l’activitat?

Es cobren tres euros per la inscripció, un preu simbòlic per tenir la reserva i el compromís dels participants.

La classe magistral es realitza al Bici Lab.

Lògicament, no és el mateix fer ciclisme al carrer que ciclo indoor, però ho fem al Bici Lab perquè la gent s’ambienti en el món de la bicicleta i així recreem l’escenari.

Algun consell per als participants?

L’objectiu de la masterclass de spinning és que els participants gaudeixin, anar a passar una bona estona i escoltar música mentre fas esport. Hi haurà participants que aniran a entrenar, d’altres voldran entrenar i passar-s’ho bé, i també hi haurà gent que hi participi només per anar a divertir-se.

Quant de temps porta fent de monitora de ‘spinning’?

Vaig començar fa deu anys, que va ser quan vaig realitzar el primer curs de monitora. Però en fa quatre que vaig començar a impartir classes dirigides.

Practica algun altre esport a part de ‘spinning’?

Vaig a la muntanya, vaig fer crossfit durant molt de temps i pàdel. Actualment, tinc el genoll afectat i l’únic exercici que puc seguir fent és l’spinning, ja que no genera cap impacte al genoll.

Aquest esport és la seva passió.

Sí, soc una apassionada de l’spinning. Moltes vegades baixo arreu d’Espanya a participar en classes dirigides impartides per altres entrenadors.

tracking