Montse Sánchez

“A LaLiga Genuine anem a ser feliços perquè és el futbol pur”

Pionera i tota una institució en el futbol femení del país, desenvolupa també el rol de tècnic de l’equip tricolor de capacitats especials. L’FCA Genuine debuta avui amb un triangular que es disputa al Prat del Roure, amb el Cornellà i l’Atlètic Lleida.

Montse Sánchez, Entrenadora de l'FCA GenuineFC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Torna l’activitat de l’FCA Genuine.

I hi havia moltíssimes ganes perquè feia temps que no jugàvem a casa, des del torneig dels Special Olympics. Sí, farem un triangular al Prat del Roure d’Escaldes-Engordany, al camp de futbol 7, juntament amb la UE Cornellà i l’Atlètic Lleida.

El triangular ha de servir d’assaig per a l’inici de LaLiga Genuine.

Que comença el cap de setmana del 18 a Tarragona, sí. Es jugarà el mateix format que l’edició passada, tot i que enguany se’n faran tres fases en lloc de quatre. El triangular servirà perquè els jugadors i jugadores puguin refrescar conceptes futbolístics com el fora de joc, que potser ens costa més.

Aquests aspectes del joc els acostumeu a treballar més.

L’FCA Genuine el forma un excel·lent grup de nois i noies i els entreno igual que quan entrenava l’Enfaf femení. Ara bé, la metodologia sí que és diferent en algunes coses perquè hi ha conceptes que no tothom pot absorbir igual quan prepares un model de joc.

Completeu la jornada amb l’FC Andorra-Eldenc de lliga.

Un altre al·licient per a l’equip, sens dubte. Després del triangular, dinarem plegats els tres equips que hi participem i anirem a presenciar el partit que jugarà l’Andorra a l’Estadi Nacional. Poder anar tots junts a veure el partit és quelcom que els agrada molt, ho gaudeixen i els motiva.

Em fa la sensació que la recompensa al treball és fantàstica.

Soc una dona afortunada. Soc a la Nations League amb l’absoluta femenina i veient com evolucionen unes jugadores que vaig tenir a la base, que és una satisfacció enorme. A més, treballant amb l’FCA Genuine m’adono que és un equip que em va com l’anell al dit perquè soc una persona que empatitzo molt, valoro les emocions, m’enamoren els valors i m’omple moltíssim. A molts els agradaria estar al meu lloc.

Parlava dels valors. El factor humà a LaLiga Genuine és bàsic.

És una competició on guanyar un partit no té importància. L’objectiu dels jugadors no és fer un hat-trick, és poder jugar un partit, gaudir dels entrenaments i que fa sentir importants les persones. Allà fas un gol i encara que vagis perdent 4 o 5 a 0, el rival el celebra amb tu i això és impagable, com la convivència amb els altres equips.

Sí que és impagable, sí.

Allà, a La Liga Genuine, sabem tots a què anem i anem a ser feliços i a gaudir d’un cap de setmana inoblidable. És el futbol pur.

tracking