Noa Barrio

“Des del primer moment pujar era l'objectiu de la temporada”

19 anys. Practicant de vòlei des de fa uns anys, és integrant de la selecció nacional i de l’Undercoverlab CV Encamp, amb qui acaba d’aconseguir l’ascens a Tercera Catalana i proclamar-se campiona de lliga a Quarta Catalana.

Noa Barrio, Jugadora del CV Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ascens a Tercera Catalana després de dominar la lliga de principi a fi. Satisfetes?

Sí, molt. Vam començar la lliga bé perquè la majoria ja estàvem acostumades a jugar juntes, teníem una bona relació, i això ha fet més fàcil poder jugar i ho hem fet el millor que hem pogut i hem pujat.

S’ho esperaven?

Des del primer moment pujar era l’objectiu de la temporada, i ens alegrem d’haver-ho pogut aconseguir.

A més, han posat la cirereta del pastís proclamant-se també campiones de lliga.

Sí, la segona fase ja va ser més complicada i ho teníem més difícil. Sabíem que hauríem de treballar més, però vam acabar primeres i aquesta va ser una altra gran satisfacció.

Quina ha estat la clau per aconseguir aquest ascens a Tercera i el títol de campiones?

Una de les claus ha estat que ja ens coneixíem perquè veníem de jugar juntes anteriorment al CV Valls d’Andorra. Crec que aquest ha estat un factor important, conèixer-nos i tenir ja d’abans una bona relació.

Ara s’estrenaran a Tercera Catalana. Amb quin objectiu?

Evidentment que a totes ens agradaria pujar i seguir millorant any rere any i ho intentarem, però hem d’anar pas a pas, donar-ho tot i fer el que puguem.

També és jugadora de la selecció. Com es troba actualment l’equip nacional?

Ara estem amb la preselecció, entrenem totes les companyes, i d’aquí sortirà la selecció definitiva per poder participar a algun torneig durant aquest estiu.

Suposo que el projecte de selecció també és a llarg termini pensant que el vòlei serà als Jocs dels Petits Estats del 2025 a Andorra.

Sí, i tant. Ens hem de preparar bé per poder competir, i també hem d’intentar fomentar més el vòlei femení i acabar donant el màxim en dos anys.

Aquests dies amb els Jocs a Malta li ha entrat una mica el cuquet pensant en els del 2025 a Andorra?

Sí, i tant. Primer en assabentar-nos que no hi hauria vòlei a Malta va ser complicat, però també ens ha motivat per preparar-nos més, disputar tornejos i entrenar per poder fer medalla a casa.

Què significa per a vostè representar Andorra?

És un gran honor per a mi i n’estic molt orgullosa.

Com va començar en el vòlei?

Abans havia fet altres esports, però van venir a l’escola, vam provar amb una amiga i vam veure que era el que volíem fer.

tracking