Miki Oliver

“Sempre hi ha a qui agraden la por i els xuts d'adrenalina”

Demà a la nit participa al Túnel del Terror de la Massana, que torna després de dos anys. Hi haurà un passi per a infants (de 19.30 h a 21 h) i un altre per a joves a partir de 16 anys (21 h). La cita serà a l’edifici de les Fontetes.

Miki Oliver

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Com serà aquest any el Túnel del Terror?

L’hem volgut relacionar amb la història que vam explicar en l’última edició, el 2019, i que es titulava Projecte Malson. Ho enllaçarem una mica amb aquell relat perquè la història tingui continuïtat.

Quin serà el fil conductor?

En aquesta ocasió ens trobem en un teatre on les coses no són com semblen. En un moment determinat, abandonem la realitat per endinsar-nos en el món dels malsons i de la ment.

Quantes persones hi participen?

En total serem una trentena de persones, tenint en compte que una part important de l’equip no són actors, sinó gent que ha estat treballant per preparar i condicionar el teatre. Cal recordar que la iniciativa parteix del Punt 400, i que des de l’Associació de Frikis els ajudem a organitzar-ho.

L’activitat és per a tothom?

Sí, però primer farem un passi més light per a nens a partir de 12 anys, que hauran d’anar acompanyats. I en el format per al públic adult no és recomanable que hi vagin persones amb problemes cardíacs o dones embarassades.

En resum, que s’hi passarà por de veritat...

Aquesta és la idea. Però anirem més enllà dels típics passadissos on surten actors disfressats espantant els visitants. Volem fer que la gent s’hi impliqui una mica més, per això l’experiència serà força interactiva.

Els túnels del terror semblen anar en auge a tot arreu. A què atribueix aquest èxit?

Al cap i a la fi, són coses que no podem viure en el dia a dia, i de tant en tant va bé evadir-se de la realitat d’aquesta manera. Sempre hi ha a qui agraden la por i experimentar aquests xuts d’adrenalina.

Però també hi ha gent a qui no agraden.

És cert, però aquestes persones també poden venir al Túnel del Terror per enfrontar-se a les pors i mirar de superar-les.

Aquest any estrenen un nou emplaçament, l’edifici de les Fontetes. Què implica la nova ubicació?

Es guanya força en espai, per tant, les condicions són molt millors tant per a nosaltres com per als espectadors. Això ens permet aprofitar al màxim totes les possibilitats que ens ofereix aquest magnífic teatre.

S’hi espera gaire afluència?

El 2019 va ser un èxit, i esperem repetir-lo. No descartem fer alguna sessió extra avui a la nit si hi ha gaire demanda. Cal tenir en compte que, perquè l’experiència sigui òptima, els grups han de ser reduïts, de 4 a 6 persones.

tracking