Víctor Maffeo

“El Sant Julià em va oferir un projecte molt interessant”

Format al futbol base del Manchester City i amb experiència a Girona i Alacant, aterra aquest curs al Sant Julià amb la voluntat de guanyar títols i de jugar a Europa. El seu germà, Pablo Maffeo, juga al Mallorca, a la Primera Divisió espanyola.

Víctor Maffeo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ara ha tocat Andorra.

Donada la meva actual trajectòria estar fora de casa és el més normal. Després d’Anglaterra [City i Wigan], Girona B i Hèrcules B, ara hem decidit venir a la lliga andorrana i estem molt contents.

Què li va oferir el Sant Julià?

Un projecte molt interessant, amb l’objectiu de guanyar la lliga i disputar prèvies de competicions europees. A més, la meva empresa de representació, Sport Agency 4U, és andorrana i molt vinculada al país.

La seva adaptació, de moment, està sent molt bona.

Sí i tant! Fa molt de fred però bé, he estat a Anglaterra i el clima és molt semblant. A més, és un país que m’agrada i que havia visitat alguna vegada abans amb la família.

Està gaudint de la vida al país.

M’agrada fer rutes per la muntanya, moure’m pel centre, jugar a dards i sí que és cert que amb el grup de companys que hem fet acostumem a fer sortides pel país. És fàcil fer coses interessants a Andorra.

Què li sembla la lliga?

Cada cop creix molt més i estic segur que, ben aviat, esclatarà definitivament el campionat. Si soc encara aquí, millor, perquè estaré en una gran lliga i, a més, li puc assegurar que hi ha jugadors de qualitat.

El darrer compromís del seu equip, empat amb l’Inter.

Va ser una llàstima perquè entenc que vam merèixer guanyar i que va ser el típic dia que la pilota no va voler entrar. Va ser qüestió de mala sort, un partit igualat, en possessió de pilota i ocasions, però crec que vam ser superiors.

L’Inter Escaldes és el rival a batre a la lliga.

És un gran equip, evidentment, però el rival a batre són tots i no ho dic per quedar bé. No cal menystenir ningú, ni un equip perquè sigui el cuer. Sempre sortim al màxim i amb un objectiu al cap.

Guanyar el partit, segur.

Clar, i la lliga. El Sant Julià no amaga el veritable objectiu que és intentar guanyar el campionat i jugar la prèvia de Champions League. L’equip està fet per competir i per arribar el més alt possible.

El seu germà, Pablo Maffeo, és jugador de Primera Divisió.

Juga al Mallorca i està fent una gran temporada. Encara no ha coincidit que hagi pogut pujar a veure’m a Andorra però estem en contacte freqüent.

Jugant en la mateixa posició que la seva, lateral dret.

I per això és el meu gran referent des de petit i ens ajudem. Tenir aquesta empenta em va molt bé i m’aconsella constantment com defensar algú o com jugar.

tracking