Sebastian Barrera

“Fa molta il·lusió transmetre als joves la passió pel rugbi”

25 anys. Enceta la segona temporada com a jugador tricolor i també col·labora entrenant l’equip femení del club, el júnior de l’entitat i de la federació, i participa en el projecte de rugbi a les escoles.

Sebastian Barrera

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Estan tenint un inici complicat, oi?

Està costant una mica. Hi ha hagut canvis al projecte i és molt ambiciós, però crec que necessitem més efectius per poder-lo culminar perquè estem tenint moltes baixes per lesió.

Què creu que els està faltant aquest inici?

Crec que sobretot efectius, perquè ens falten molts jugadors. A més, pel que fa al joc, ens falta millorar en l’aspecte defensiu perquè tenim carències importants. No pot ser que cada partit ens facin vint punts o més, però hem de seguir creient en el procés.

L’objectiu segueix sent pujar?

Sí, és l’objectiu principal del club i els jugadors, però ho hem de treballar partit a partit. L’inici no ens està marcant el camí, però sabem que podem fer-ho.

Com es viu des de dins aquest nou projecte?

Per als que venim de fora suma molt en l’àmbit personal perquè ajuda. Que presentin un projecte així amb tanta ambició il·lusiona.

La seva primera temporada va estar marcada per la Covid i només va poder jugar un partit. Com ho va viure?

Estava molt sol aquí, l’objectiu era jugar a rugbi i no ho vaig aconseguir. Vaig poder ajudar el club i fer que la meva parella i el meu germà vinguessin, i això em va ajudar.

Juga al VPC i també ajuda com a tècnic l’equip femení, i els júniors de club i federació. El rugbi és la seva vida.

Sí, la veritat és que sí, entre les noies, els sub 18 del VPC i de la federació, i el projecte de rugbi escolar, estic força ocupat.

Per a un apassionat del rugbi, què significa poder-lo transmetre als joves?

És el que més m’agrada. A l’Argentina era professor d’educació física i em fa molta il·lusió transmetre’ls la meva passió pel rugbi.

Com li arriba la proposta del VPC?

Dani Raya va contactar amb mi quan estava a l’Argentina, jo tenia altres objectius per quan acabés la pandèmia, però la proposta em va agradar molt i la vaig encertar.

S’hi veu molts anys aquí?

Soc de mirar a curt termini, complir objectius pel que fa a club i en l’àmbit personal, i ja veurem on em porta el vent.

D’on li ve la passió pel rugbi?

Hi vaig començar a jugar amb sis anys, vaig anar a veure un partit del meu oncle i just jugava la base al costat, vaig anar-hi a jugar i m’hi vaig enganxar.

Es veu jugant amb els ‘isards’?

Queda lluny perquè fan falta cinc anys de residència, però, qui ho sap? Tot pot passar.

tracking