Guillem Castro

“Quan deixi de passar-m'ho bé, deixaré de jugar”

Des dels tres anys està acompanyat d’una pilota de futbol sala, actualment juga a l’Enfaf Construccions Modernes en la nova etapa del club, i també acaba de debutar amb la selecció absoluta en dos amistosos celebrats a Malta.

Guillem Castro

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Com està anant l’inici de temporada?

De moment amb moltes proves, hem canviat el sistema de joc i allò que estàvem fent, i estem progressant a poc a poc.

Parla de canvis i ha canviat fins i tot el club. Ho estan notant?

Sí, al final és un canvi més. El CE San Julià tenia més de 25 anys de recorregut i ara la FAF porta l’equip i es pot dir que comença tot de nou.

Teniu un entrenador jove com el Jonathan Pérez, això ajuda per tenir més proximitat amb els jugadors?

Sí, el bo que hi ha amb ell és que fins fa un parell de dies com aquell que diu érem companys. Ha estat una referència del futbol sala del país, i tenir-lo com a entrenador dona confiança per seguir aprenent.

Amb tots aquests canvis, quin és l’objectiu per aquesta temporada?

Sobretot créixer com a club, engranar tot el que s’ha d’engranar amb jugadors, entrenadors i gent jove. Al final s’està fent un projecte del futbol sala nacional per donar continuïtat a la feina.

Acaba de debutar a la selecció. Imagino que satisfet...

Sí, estic supercontent, havia participat en la sub-19 i sempre treballes per això. Tenim la sort de ser d’un país petit on pots arribar-hi, i sempre treballes per aconseguir-ho.

A la selecció també s’ha obert una nova etapa amb Talín Puyaltó.

Crec que abans la selecció estava més tancada, i ara tothom té possibilitats d’anar-hi només demostrant la feina que fas.

Sembla que la base de futbol sala del país gaudeix d’una molt bona salut.

Sí, el problema és que al club abans li marxaven molts joves i a més tot estava dividit. Ara, en canvi, tothom que vol jugar a futbol sala al país des de jove pot anar al mateix lloc i tot està més unit.

Vostè com va començar en el futbol sala?

A Sant Julià de Lòria sempre hi ha hagut molta tradició de futbol sala, començaves jugant-hi, i alternaves també amb el futbol fins que havies de triar. Jo havia començat amb tres anys a jugar al futbol sala, i vaig decidir quedar-m’hi.

Mirant a llarg termini, quins objectius es marca?

Jo soc fisioterapeuta de professió, i l’objectiu és seguir passant-ho bé, i quan deixi de passar-m’ho bé, deixaré de jugar.

Comenta que és fisioterapeuta, pot combinar-ho bé amb el futbol sala?

Tint la sort que soc el meu propi cap i puc muntar-me una mica l’horari. Al final, si t’agrada una cosa, treus el temps d’on pots.

tracking