Adrià Regada

“Ser tercer a la Copa Catalana ha estat una sorpresa”

Ha acabat tercer de la general de la Copa Catalana i es troba encara immers en l’Open Lleida de BTT. De 16 anys, completarà l’últim any de cadet i afronta amb molta il·lusió el seu primer curs, el vinent, com a júnior.

Adrià RegadaCOPA CATALANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un balanç de curs força positiu, el teu.

He acabat molt content, la veritat. Acabar tercer de la general a la Copa Catalana no era un resultat que tingués planejat al principi de temporada.

No ho pensaves?

No, de debò. Ha estat una sorpresa. El que jo esperava, en comparacions amb altres anys, era fer Open Lleida, o Barcelona, que són campionats amb no tant de nivell. Mai havia fet una temporada tan bona i quan a la segona prova de l’Open Barcelona ja vaig fer segon em vaig sorprendre. A la Copa Catalana encara estava lluny del podi.

Has tingut un creixement bastant progressiu.

Són nou proves a la Copa Catalana i a la primera, a Banyoles, que té sempre molt nivell, vaig acabar onzè. A partir d’aquí vaig anar millorant i a mitjan temporada ja vaig entrar als primers llocs fins acabar el campionat com a tercer.

El punt alliberador, la victòria a la Vall de Boí.

Sí, però no m’ho esperava, eh? Fins aquell moment, a la Copa Catalana mai havia estat al Top 5 i amb un podi hauria acabat superfeliç. Arribar a la Vall de Boí i ja a la meitat de cursa veure que tenia possibilitats de guanyar i a la darrera volta estar primer i aconseguir-ho... no m’ho creia!

No és gens fàcil entrenar a Andorra a l’hivern.

Ho tenim una mica difícil, sí. Al desembre i al gener, sobretot, es fa complicat poder entrenar bé per la neu i el fred i, és clar, vulguis o no es nota. Els ciclistes a Catalunya, per exemple, no tenen aquest problema i poden sortir sense problemes.

I això es nota a l’hora de començar la temporada.

Ens acostuma a passar als bikers andorrans, allò de passar de menys a més. Comencem l’any a l’hivern amb menys forma que la resta i acostumem a créixer progressivament.

Encara et queda l’Open Lleida.

Queden tres curses i entenc que ho puc fer bé. Soc segon a la general i anirem per totes. La primera prova va ser fa tres setmanes i va ser una arribada a l’esprint que vaig perdre però, bé, tinc confiança.

La propera temporada t’estrenes com a júnior.

Estic il·lusionat però crec que m’ho prendré més a poc a poc. A l’hora d’entrenar faré dos o tres dies en bici i ho combinaré amb l’esquí de muntanya i també farem rodillo, és clar.

Això no treu que et marquis un objectiu.

El primer any de cadet em movia pel Top 20 i, és clar, no sé si és una referència. Ara bé, m’agradaria intentar fer un Top 10 a la general de la Copa Catalana. No sé si és massa optimista, però hem de ser ambiciosos.

tracking