Jana Guerrero

“Teníem moltes ganes de poder tornar a jugar”

Les noies del FS Encamp tornen a assaborir la competició després del relaxament de les restricions per la Covid a Catalunya. El juvenil encampadà juga a Primera Divisió i ha començat amb molt bon peu, sumant dues victòries en els dos partits jugats. Jana Guerrero és una de les jugadores de l’equip.

“Teníem moltes ganes de poder tornar a jugar”ÓSCAR GUERRERO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fa un parell de setmanes que vau tornar a jugar.

Sí! I ja teníem moltes ganes de fer-ho. Després d’estar gairebé un any sense competir sempre és una alegria retrobar-nos totes i poder jugar.

Entenc que es deu haver fet pesat moltes vegades.

Al principi estava una mica espantada perquè hi havia molta incertesa i no sabíem si podríem tornar a jugar ni entrenar-nos. Després, quan ens van comunicar que sí que podíem entrenar-nos, d’alguna manera ja et conformes perquè, almenys, pots estar amb les companyes i passar una bona estona.

Sou un equip molt jove.

Sí, bastant. Competim en categoria juvenil, a Primera Divisió, però només tenim dues jugadores d’aquesta edat. De fet jo tinc 15 anys, encara soc cadet, i a l’equip hi ha noies d’entre 13 i 18 anys.

Malgrat tot, heu començat molt bé.

Estem molt contentes de l’inici. Hem jugat dos partits de lliga, contra el Corbins i el Nàstic de Tarragona, i els hem guanyat els dos. Pensi que portem des de sempre jugant juntes, des de petites, i això es nota.

Sempre és un avantatge.

I tant! Ens coneixem molt bé i també es nota en els entrenaments, on cada dia aprenem coses diferents. A més, també et permet saber quins moviments faran les companyes durant els partits.

Quina creus que és la clau de l’equip, en què sou millors?

A banda del fet de jugar juntes des de fa molts anys, crec que som una família i això es trasllada a la pista i als entrenaments. Hem crescut juntes en aquest equip i això és el que ens uneix i ens fa encara més fortes.

Quina és la teva posició al camp? Amb quin jugador o jugadora et fixes?

Soc pivot i m’acostumo molt a fixar-me en les ales i, de vegades, amb el tanca del rival. Del meu equip, de l’Encamp, m’agrada veure com juguen les nostres centrals.

Quin és l’objectiu de la temporada?

El nostre repte sempre és competir a cada partit. Això ho tenim molt clar des del principi i juguem per gaudir i treballem per arribar cada vegada a ser més fortes. És un treball de grup i és evident que juntes som millors. Intentarem fer un bon campionat i millorar cada dia.

El teu pare és l’entrenador de l’equip, Òscar Guerrero. Es fa estrany?

No es pensi. Hi estic bastant acostumada, ja que, des que vaig començar a jugar, ell ha estat sempre el meu entrenador. Tenim molt clars els conceptes i, a la pista, és el meu entrenador i fora és el meu pare. Ara, quan acabem el partit sí que em comenta les errades i les coses que s’han fet bé.

tracking