Dani, Anton i Marc

“Montpackers serà revolucionari per al turisme”

Tenen 43, 31 i 29 anys. Ei confinament els va donar temps per idear aquesta nova app. Aquests tres emprenedors han tirat endavant en col·laboració amb Actua Tech i La Casa de la Muntanya. Les converses amb experts i amants de la muntanya van ser el tret de sortida de la futura aplicació.

“Montpackers serà revolucionari per al turisme”MONTPACKERS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Què és exactament Montpackers?

Montpackers és la millor aplicació per als amants de l’esport de muntanya: una eina perfecta per obtenir en temps real la previsió meteorològica, imatges de les càmeres web de les estacions d’esquí, l’estat de les carreteres o informació del butlletí diari de perill d’allaus. Permet explorar les millors rutes de muntanya en tots els àmbits i descobrir noves activitats, botigues o restaurants.

Com se’ls va acudir la idea?

Va néixer durant el confinament. Del prematur tancament de la temporada d’esquí i d’unes converses amb amants i experts. A partir d’aquestes xerrades que es poden recuperar encara per YouTube en surt una pluja d’idees i la necessitat de trobar una eina que aporti a la gent del país seguretat, informació i valor. Tot en un sol clic.

D’on ve el nom?

Montpackers és el backpacker de la muntanya. Una motxilla no serveix només per posar-hi el material necessari per anar a fer esport. També conté les experiències, les emocions i les vivències que ens dona la muntanya.

Quins serveis inclou l’app?

A l’aplicació hi podem trobar informació meteorològica, butlletí d’allaus, rutes contrastades i integrades a les capes altes, càmeres de circulació i webcams, així com mapes del país amb els diferents punts d’interès en l’àmbit de l’esport i la muntanya.

Tenen web?

Sí, també en tenim. A montpackers.com també trobarem l’apartat Media, on oferim la venda d’imatges d’alta qualitat del país i productes d’imatge i comunicació per a empreses o privats.

El servei és de pagament?

De moment tenim la col·laboració de La Casa de la Muntanya i Actua Tech. A més, ja tenim empreses que fan servir els nostres productes. Això ens ajuda a creure en el projecte i ens dona forces per tirar-lo endavant.

Què és el que més els ha costat?

Per arrencar, el que costa més és el capital inicial. Però teníem les idees molt clares del que volíem fer i cap a on volíem anar i creiem que el que estem proposant serà revolucionari per al turisme.

Estan treballant per ampliar el ventall d’ofertes?

Sí. De moment està centrada en la part d’esports d’hivern, però de cara a la primavera volem fer un gir de 180 graus i oferir un nou producte per a totes aquelles persones que vulguin gaudir de les muntanyes, dels rius i dels cor­riols. De tot el que té el país.

Hi ha algun nou projecte que els doni voltes?

De moment totes les nostres hores i idees estan molt centrades a fer créixer Montpackers. Ara per ara, el més important per a nosaltres és poder aconseguir arrelar bé el producte.

tracking