x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV
David Rodríguez

“Andorra necessitava un canvi al sector del peix”

És un jove empresari que va obrir el negoci el desembre passat. 39 anys. Nascut a Àvila. Va arribar a Andorra fa poc més de tres anys, procedent de Madrid. A Espanya treballava com a formador de treballadors de peixateria en una cadena de supermercats.
Com se’ls va acudir obrir una peixateria de caràcter gurmet en plena pandèmia i amb la situació tan complicada que hi ha?
Vaig decidir obrir el meu propi negoci perquè no m’acabava de sentir valorat on treballava abans. I per això, veient que al país es consumeix molt peix, crec que era una bona oportunitat d’oferir quelcom diferent. I aquesta és l’aposta que hem tirat endavant amb les Peixateries Gourmet.

Ens pot explicar quines són aquestes diferències que hi ha en el seu negoci?
Nosaltres volem oferir un tracte molt personal i molt humà per part dels nostres treballadors. A més a més,
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2021 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts