x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV
Mercè Riba

“Els animals tenen un instint que sempre et sorprèn”

Té una consulta a la Clínica Veterinària de Prat de la Creu
Va néixer a Badalona i va marxar a estudiar a Saragossa per llicenciar-se en veterinària. Establerta al país des de fa més de 30 anys, des de ben petita ja ha sentit estima pels animals i vocació per la professió.
Per ser veterinària s’ha d’estimar els animals des de ben petita?
Jo penso que sí, que és una d’aquelles feines vocacionals. Des que tinc ús de raó volia ser veterinària i sempre m’han fascinat els animals. El meu pare em deia que havia d’estudiar medicina, que tenia més prestigi, però és que a mi m’agradaven els animals! I una altra cosa que em va apassionar des de petita són les pel·lícules de Tarzan i tots els paisatges idíl·lics que hi apareixien.

Quan vivia amb els pares ja tenia animals a casa?
Sí, a casa teníem coloms missatgers i el meu pare, com que
 • #2 Neus Riba
  (02/12/20 21:25)

  Confirmo que és una gran persona: és ma germana, la conec des de q vaig néixer. A casa teníem tota mena d'animals, sobretot gossos alguns recollits del carrer) i un canari q el pare va trobar al carrer (calva i asmàtica). Quan érem petites la Mercè va trobar un pollet de pardal. El va cuidar tant bé que se li posava sobre l'espatlla; tenia una gàbia al pati amb menjar i la porta oberta: entrava i sortia quan volia.Com a professional, no em refio de ningú més. Té un sisè sentit, ull clínic. Vinc expressament de Badalona per portar-li els meus animals. L'única vegada q vaig anar a un altre vet amb la gossa per una urgència de vida o mort, la van operar malament. Com q no es refeia li vaig portar a la Mercè. Va fer tot el q va poder però ja era massa tard. La va ajudar a morir mentre em deixava estar abraçada a la Wanda. Vam plorar molt totes dues. Fa l'impossible i més abans d'eutanasiar un animal i quan ho ha de fer, li dol com si fos seu. És molt bona veterinària pq és una gran persona

  Respondre
 • #1 Coquelicot
  (02/12/20 09:19)

  Una gran veterinaria i una GRAN persona!

  Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2021 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts