Mont Fuji

La postal per excel·lència del Japó

Mont Fuji, JapóA. C.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Japó té encants a cada racó del país. La seva cultura, la seva gent, el menjar, els paisatges... Són una infinitat d’atraccions les que fan que aquest sigui un dels països més visitats del món (almenys abans de la pandèmia). Hi ha un reclam, però, que brilla per damunt de la resta: el mont Fuji. És la muntanya més alta (3.776 metres) i es troba a només dues hores en autobús de Tòquio, des d’on es pot arribar a veure el Fuji en un dia molt clar. La seva particular forma i entorn fan que sigui un lloc únic al món i qualsevol podria quedar-se hores i hores observant la seva bellesa, tot i que s’ha d’escollir bé el lloc des d’on fer-ho.

El millor i més popular? La Chureito Pagoda. Junts formen la postal més icònica del Japó, que sol estar acompanyada dels cirerers quan és època, entre el març i l’abril. Aquesta és la imatge més utilitzada per atreure turistes. L’accés no és gens complicat (s’hi pot arribar perfectament caminant des de l’estació d’autobusos de Fujiyoshida), i escollint una bona hora s’hi pot estar relativament tranquil observant la fantàstica vista que hi ha. També s’ha de vigilar l’època que s’escull per poder viure en directe la postal per excel·lència del país nipó. Per exemple, a l’estiu, poca cosa s’hi veu per la xafogor que hi ha, que fa que l’aire sigui massa dens. A la vegada, però, és l’únic moment de l’any en què es pot pujar a dalt de tot (enguany no), ja que la resta del temps està ple de neu i no està permès. No vaig tenir el plaer de pujar-hi, però segons tinc entès és millor la vista del propi Fuji que la panoràmica que et trobes quan ets a dalt.

Una altra experiència molt recomanable que es pot viure després de visitar la Chureito Pagoda i la petita caminada és veure el mont Fuji des d’un onsen, els famosos banys termals del Japó i un dels seus secrets per tenir una vida més longeva. N’hi ha que tenen vistes directes, tot i que evidentment s’ha de pagar més, i n’hi ha d’altres que només hi estan a prop. Per acabar el dia al Fuji es pot acampar a la vora del llac Kawaguchiko. És una experiència brutal i no hi ha res com llevar-se i que el primer que es vegi sigui el mont Fuji.

Recomanem

Fuji-Q Highland.Just al costat de l’estació d’autobusos de Fujiyoshida, el parc d’atraccions té muntanyes russes de rècord Guinness que deixen sense alè qualsevol.

Fuji-Q Highland

tracking