Una Eivissa com mai

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fa dues setmanes vaig viatjar per primer cop a Eivissa. No hi vaig anar amb cap expectativa, però en arribar ja em va quedar clar que l’arxipèlag tenia molt per oferir-me. Una amiga de la facultat hi viu i quina millor ocasió per conèixer a fons la fantàstica illa que de mà d’una local?

Ja feia bastants mesos que sabíem de sobres que seria un estiu completament diferent a les Balears, però els pronòstics temien encara més per Eivissa, ja que un dels principals atractius són les seves famoses i reconegudes discoteques, que atrauen un públic molt potent anomenat clubber, que l’any 2019 van fer facturar més de 500 milions d’euros a l’illa. Així doncs, en un estiu tan diferent al que el món estava acostumat, què podia brindar-me una illa com aquesta? Desmuntaria per fi el famós mite que Eivissa és només festa? A diferència del que pugui pensar molta gent, viatjar en temps postpandèmia ha sigut completament un èxit: platges paradisíaques més netes que mai, cales i restaurants increïblement buits... Només arribar a la recollida de maletes de l’aeroport ja podies sentir que tot era diferent; sense crits, sense cues interminables per culpa dels turistes que no saben ni per on començar... mai m’hauria imaginat l’illa d’aquesta manera però el que he viscut no ho oblidaré fàcilment.

Ara bé, si el que busques són unes bones recomanacions de què veure a Eivissa, soc la persona ideal. Cala Conta és un lloc increïble, ves-hi a mitja tarda i pels volts de les 21.30 hores veuràs una posta de sol que no s’esborrarà de la teva memòria... però si ets més d’aventures i activitats de risc, definitivament has de saltar des de les roques de Sa Punta, situada a l’est de l’illa, on hi ha varis salts des de diferents altures, inclòs un de gairebé 15 metres, reservat per als més atrevits!

Si ets més convencional passa’t a veure el port d’Eivissa, on tot de paradetes inunden la platja de colors i sensacions. El viatge a Eivissa no l’oblidaré mai i repetiré segur. Què esperes per comprar el teu bitllet?

RECOMANEM

Cala Saladeta Sens dubte dels llocs més emblemàtics i una de les millors cales de tota l’illa. Una parada obligatòria si ets fan de les aigües cristal·lines i de poder nedar entre peixos.

Una Eivissa com mai

tracking