x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV
Mariona Bessa

“El conte és un reconeixement al meu avi”

Amb ‘La il·lusió del meu avi’ s’ha endut el primer premi del certamen. 25 anys, treballa en un laboratori però és una apassionada de les lletres. Ha guanyat el concurs de contes de Nadal amb una relat inspirat en una història familiar. I el seu germà Marc en va ser finalista.
Debutava en un concurs literari?
Hi havia participat fa deu anys, quan estudiava ESO ja m’havia presentat al de Nadal i vaig quedar finalista.

I decideix tornar-hi?
M’agrada escriure, és el meu hobby, però mai trobes temps. L’any passat em vaig prometre, com a objectiu d’any nou, posar-me a fer el que realment m’agradava i vaig veure el concurs de contes de Nadal i em vaig decidir. I el meu germà també es va animar i ens vam presentar els dos.

Va escrivint i guardant material?
Sí, exacte. Quan m’inspiro escric i vaig guardant contes, petits relats. I de fet aquest conte, amb el qual
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2021 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts