x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
Fina Puigdevall

“La cuina és una artesania, un treball manual i dedicat”

Farà el sopar de l’Snow Club Gourmet de Grandvalira aquesta nit S’ha criat a la masia familiar d’Olot, on fa trenta anys va decidir crear un restaurant en què només s’utilitzen matèries primeres del territori de la Garrotxa. Actualment Les Cols té dues estrelles Michelin.
Com arriba a crear el menú de l’Snow Club Gourmet?
Va sorgir del fet que Veuve Clicquot, un xampany francès, em va nomenar a mi i dues persones més dames de la beguda i llavors fem coses conjuntament. En aquest cas farem un menú i venim a ensenyar la cuina que fem nosaltres.

Quin menú oferiran en aquesta nit a Grandvalira?
Cuinarem el fajol, farem una cosa amb farro, portarem fesols de Santa Pau, que tenen denominació d’origen. També farem un plat amb bacallà i cuinarem un brou volcànic per donar una mica d’espectacle amb una pedra volcànica que fa tot
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2019 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts