x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV
Silvio Llorens

“Si Sergi Mas podia fer les talles de fusta, jo també”

Ha dedicat la seva vida a moldejar la fusta. 86 anys. Va començar a treballar quan només tenia 12 anys i fa 50 que resideix i treballa de fuster al Principat. Un cop jubilat, es va dedicar a fer el que li agrada, els treballs més artesans.
Ha dedicat la seva vida a treballar.
Sí! En aquesta vida, he fet de tot, però mai he quedat bé a cap lloc (riu). Vaig començar com a ajudant amb el bestiar d’alta muntanya quan només tenia dotze anys. Ara tinc vuitanta-sis anys i continuo al peu del canó. No tinc vertigen i tot el que sé fer no m’ho ha ensenyat ningú, ho he après mirant com altres feien les coses.

D’on va sorgir la seva passió per treballar la fusta?
Tot ve per ajudar. Alguns dies que anava al taller del Sergi Mas, jo em fixava com treballava la fusta, i
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2021 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts