x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV
Marc Font

“No sé com anirà l'Andros però ho donaré tot, segur”

Passió per la muntanya a través de l’esquí i l’enduro 23 anys. Després de molts anys competint en esquí de muntanya s’ha decantat pel motociclisme. Aquest cap de setmana serà a la cita andorrana de l’AMV Cup del Trofeu Andros.
Com va sorgir l’oportunitat de participar a l’Andros?
Vam estar fent algunes curses aquest estiu amb Cristian España i ell va veure que estic molt motivat amb el tema de l’enduro. Vaig plegar de l’esquí de muntanya i com que sempre he fet moto m’he dedicat a la competició. Va veure que tenia el nivell suficient per intentar córrer l’Andros i com que el seu seu germà, el Xavi, està lesionat, em va demanar si m’agradaria córrer. Jo li vaig dir que m’encantaria.

Quin objectiu es marca al Trofeu Andros?
Per mi és una experiència completament nova, mai he corregut sobre gel.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2021 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts