x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
Valerie Aguilar

“És un 'hobby' més intens, és una disciplina contínua”

Col·labora amb el grup Els Pali, amb qui va actuar a l’Auditori Nacional 36 anys. Resident a Andorra. Va començar a ballar flamenc durant la seva estada als Estats Units. Actualment dona classes d’idiomes a la capital i de sevillanes a Caldea.
Com arriba a ser ballarina de flamenc?
La meva àvia, la mare de la meva mare, em va ensenyar a tocar les castanyoles quan tenia nou anys i m’explicava moltes històries sobre el flamenc. Ella sempre havia volgut ser ballarina però pels fills no va poder, i quan la sentia parlar em semblava que era alguna cosa molt màgica.

Quan va començar a ballar?
Quan era petita vaig començar a fer ballet, la meva mare m’hi arrossegava i fins i tot a vegades fingia que estava dormint per no haver-hi d’anar. Aleshores, no hi havia classes de flamenc en aquell estudi, i no
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2019 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts