x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
Alfred Sanromà

“Intentem que el plaer de menjar gelat sigui saludable”

Va portar els gelats tailandesos a Andorra gràcies a la Serenalla Market. 40 anys. Va estudiar a l’escola d’hostaleria i restauració de Barcelona, on va decidir que es volia dedicar al món de la cuina. Viu a Sort i fa dos anys va pujar-se a una ‘foodtruck’ per vendre gelat artesà arreu.
Què és la Fresca del Pirineu?
És una gelateria en què fem gelats tailandesos al moment a partir de productes naturals, com poden ser diferents fruites i pastissos casolans. Intentem que el plaer de menjar gelat sigui saludable.

Què diferencia el gelat tailandès del convencional?
El tailandès es fa en rotllos sobre una planxa freda a menys 25 graus on es pica la fruita i s’afegeix la base del gelat. Per això és molt més nutritiu que el gelat italià, el convencional, que té molt aire i és més cremós.

Menjar gelat és saludable?
Sí, quan porten poc sucre i pocs additius. Nosaltres fem gelats
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477