Tomorrowland

El Disneyland per als adults

El festival de música electrònica més important del món ha reunit 400.000 assistents de més de 200 nacionalitats

El Disneyland per als adultsA.C.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tomorrowland és ben conegut per tots els amants de l’electrònica. Està considerat el millor festival del món d’aquest gènere i quan s’hi va es pot veure per què. No són només els 16 escenaris que hi ha, amb estils diferents dins de l’electrònica, o els millors discjòqueis del món concentrats en un mateix espai. Va molt més enllà. La cura dels detalls, els treballats escenaris i la disposició a gastar el que faci falta per donar el millor espectacle possible és el que fa que aquest festival pugui ser considerat el millor del món.

Per aquest aspecte també destaca, per exemple, el parc d’atraccions Disneyland, en què cada minúscul detall de decoració o els focs d’artifici més brillants, tot envoltat dins la temàtica de les pel·lícules de la productora, fan que sigui un lloc màgic per als més petits. El mateix passa a Tomorrowland, però per als adults i, més concretament, per als amants de l’electrònica.

La primera edició es va celebrar l’agost del 2005 a la localitat belga de Boom, un petit poble que s’ha fet mundialment famós pel festival i que viu de i pel festival. Aquell any s’hi van aplegar unes 7.000 persones i enguany s’han arribat a comptar 400.000 assistents de més de 200 nacionalitats, repartits en dos caps de setmana seguits, incloent els divendres. El departament de màrqueting de Tomorrowland ha tingut gran part de culpa d’aquest gran creixement de públic. L’augment més gran de popularitat es va produir arran de l’aftermovie del 2011, un vídeo que recull els millors moments de l’esdeveniment, i que a dia d’avui compta amb 73 milions de reproduccions a YouTube, només superada per l’aftermovie del 2012, amb 151 milions de reproduccions. Aquell vídeo va fer que el festival es conegués en l’àmbit mundial i va provocar que aconseguir una entrada fos missió gairebé impossible, ja que les que posa a disposició l’organització s’esgoten en menys de mitja hora.

Evidentment, però, res tindria sentit sense la brillant nòmina d’artistes que actuen a Tomorrowland. Uns 400 discjòqueis o cantants de tot el món que delecten amb la seva millor música al millor festival del món.

Recomanem

La nòria. La vista aèria del recinte del festival i de tots els escenaris és imprescindible. Es pot fer en qualsevol moment mort dels tres dies i a més pujar-hi és gratuït.

tracking