x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Eva Garrido

“M'agrada l'explosivitat de les curses de 'cross-country'”

Combina la seva passió per la BTT amb l’ensenyança d’educació física. 37 anys. De Càceres i resident a Andorra des de fa més de quatre anys. La setmana passada va obtenir una medalla de bronze als Mundials màsters disputats a Vallnord-Pal Arinsal.
Per què el ‘cross-country’?
Jo em vaig dedicar fa temps a l’atletisme i al triatló i després sempre feia bicicleta. Vaig començar amb el descens, després enduro, però ja tenint una edat em semblava que havia tingut moltes lesions i vaig provar l’XCO. Sempre havia estat patidora i el cross-country m’encanta. Tinc bastanta tècnica i a més l’entrenament en alçada em va molt bé. M’agrada molt l’explosivitat de la carrera.

Què va sentir quan va creuar la línia de meta en el tercer lloc?
Fins pràcticament una setmana abans de la cursa no sabia si hi podria participar perquè vaig caure al març
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2023 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts