x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Mònica Garcia

“El teatre m'està ajudant a créixer com a persona”

Avui i demà puja a un escenari madrileny. 51 anys. En fa sis va decidir provar allò que sempre li havia agradat, el teatre, i amb ‘Aniversari’, coproducció de L’Animal i l’Escena Nacional d’Andorra, està vivint el món professional
Vostè no es dedica a res que tingui a veure amb l’actuació o cap altra art...
No, no, no té res a veure amb la feina que jo faig, treballo a l’administració. Per a mi és un hobby, i sempre havia tingut el gusanillo de provar-ho.

I s’inscriu a l’escola L’Animal.
Sí, m’hi vaig apuntar també per aprendre, perquè també adquireixes empatia, control. Però ni tan sols m’havia plantejat pujar a un escenari. De fet, el primer any ni tan sols sabia que es feia una obra a final de curs. Em vaig quedar parada!

Què li aporta el teatre?
Aprens per exemple a posar-te
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2023 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts