Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
Joan Antoni Linares

“Cada any més gent intenta falsificar el calçot de Valls”

Calçotada popular. L’entitat participa un any més en l’organització de la festa gastronòmica, fruit de l’agermanament entre Valls i Andorra la Vella. La cita, avui a la plaça del Poble (13 h).
Quants calçots prepararan avui?
Hem portat calçots per fer unes 600 racions. És a dir, unes 6.000 unitats de calçot de Valls amb indicació geogràfica protegida (IGP), que aniran acompanyades de salsa romesco, botifarra, pa i diversos vins amb denominació d’origen de Tarragona, incloent-hi alguns de la nostra cooperativa.

Quan va obtenir el calçot de Valls la IGP i què implica aquesta distinció?
La va rebre ara fa 23 anys i això ha permès diferenciar el producte pel que fa a qualitat. La IGP, una marca que atorga la Unió Europea, protegeix el calçot fet al territori. I no tan sols el de
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477