Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
Christian Escribà

“La pastisseria és molt més espectacular que la cuina”

Farà les postres dels restaurants del Pas de la Casa-Grau Roig. 55 anys. És un dels millors pastissers del món i segueix una tradició familiar amb més de 100 anys d’història. Treballa també a la televisió i esquia al país des de petit.
Cristian Escribà ater­ra a Andorra?
Sí però no. Hem signat un acord amb Saetde perquè a les zones de restauració de les pistes la gent pugui provar els nostres productes. Per ara és una col·laboració per a aquesta temporada, però sincerament, m’interessa molt més veure quines noves fórmules trobarem per seguir treballant junts.

És a dir, que les seves postres es podran prendre a 2.000 metres d’altitud.
I tant. És un projecte que agafo amb molta il·lusió perquè esquio a Grau Roig des de petit. Els meus pares treballaven tots els caps de setmana i ens enviaven a esquiar, així que per a
  • #1 Falta de respecte
    (16/12/17 08:19)

    Com es pot ser tan pretensiós i faltar el respecte d'aquesta manera, qualsevol feina té el seu mèrit i ben clar estar que la cuina no té res a envejar a ningú, menys a un pastisser que farà dolços en cadena.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477