Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
Rosa Garròs

“En el voluntariat són els altres els que m'aporten”

Ha descobert en el voluntariat una altra passió vital. Col·labora amb la Creu Roja, amb l’Assandca i des de l’octubre fa classes de francès a la Massana. Va ser una de les persones homenatjades pel comú ara fa uns dies.
Com van les classes?
És una passada. Saps l’alegria que t’aporten? Quan fas una cosa t’ha d’agradar i si t’agrada ho transmets, i això a totes les feines.

I per què classes de francès?
A mi sempre m’ha agradat. Quan era joveneta, i et parlo d’anys que en faré 64 [riu], em vaig apuntar a l’Aliança Francesa i quan m’havia matriculat del segon any ja em vaig atrevir a donar classes a gent del poble, soc d’Artesa de Lleida, i sempre he tingut aquesta coseta.

I l’idioma va tenir a veure amb la seva arribada a Andorra...
Vaig venir de casualitat, fullejant el diari buscaven
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2019 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts