Lara de Miguel

“Tenim el costum de no repetir 'modelet' als esdeveniments”

Un “Wallapop antic” per desprendre’s del que sobra. 28 anys, d’Encamp. Participa per primera vegada al mercat de roba i complements de segona mà Vide Dressing, que se celebra fins avui a La Closeta de la Massana.

“Tenim el costum de no repetir 'modelet' als esdeveniments”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vostè té molta roba.

Sí, perquè en vas acumulant molta durant els anys i no fas neteja. I és roba que està en perfecte estat i segur que algú més la pot aprofitar.

I per això ha decidit participar en el Vide Dressing.

Arriba una oportunitat així i decideixes posar la roba a la venda. Si es ven de conya, si no, no.

Millor si es ven.

Clar, és una iniciativa per donar-li una segona oportunitat a la roba que tens a l’armari, que està en perfecte estat però que per un motiu o un altre no te la poses i no l’aprofites.

I per què no se la posa?

Circumstàncies de la vida. Jo treballo en un banc i molta roba de carrer que tenia no me la puc posar perquè el codi de vestir no ho permet. També vestits que t’has comprat per a una boda o una comunió i no et poses mai.

Què farà amb el que no vengui?

Hi ha gent que ho guarda per a properes edicions, però jo no m’ho quedaré. La donaré.

Ha de ser roba nova?

El requeriment és que no sigui roba gaire usada, que te l’hagis posat però poc, quatre o cinc vegades. Que no sigui gaire gastada.

Comprem massa compulsivament?

Sí, tenim molt costum que quan hi ha esdeveniments no repetim mai de modelet i vas comprant i acumulant. Ara tinc un armari amb sis o set vestits que no em poso mai.

I vol que algú altre ho aprofiti.

Clar, per donar una segona vida a la roba. El Vide dressing és un Wallapop antic, en comptes de vendre la roba en línia tenim un espai i ho posem tot allà. Amb l’avantatge que els preus són un 60 o un 70% més barats.

De vegades ens passem comprant.

La veritat és que sí, i jo personalment ara que he fet neteja en soc més conscient. No te n’adones fins que treus la roba de l’armari.

Recomana fer neteja doncs?

Al 100%. Et quedes amb la casa més neta i només amb el que és necessari. Has de fer la reflexió de què necessites i quedar-te només amb l’indispensable. Tantes coses no són necessàries.

Aquesta reflexió no s’hauria de fer a l’hora de comprar?

Sí, jo la veritat és que soc molt més conscient comprant. Quan ets jove i no tens tantes obligacions et permets més aquest tipus de capritxos. És una evolució.

Es tracta de créixer.

Eren altres temps. Ara que estic independitzada el tema de comprar roba ha disminuït moltíssim. Per això és fabulós el Vide Dressing, perquè si hi ha gent que utilitza la roba ja no et sap tan greu.

tracking