Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
Mario Chimenea

"A Andorra li falta fer país pel seu patrimoni natural"

Apassionat i divulgador de l’ornitologia. 41 anys. Nascut a Badajoz, resideix al país des del 2000. Ha col·laborat en l’elaboració de l’atles ornitològic i col·labora per donar a conèixer la diversitat faunística.
Un biòleg de Badajoz, com acaba treballant a l’ambaixada espa-nyola d’Andor­ra?
Vaig venir de casualitat, la meva dona hi tenia un familiar. Vaig trobar feina d’administratiu a Pyrénées i allà vaig anar ascendint i formant-me en temes d’administració, finances i logística. Després vaig ser director de logística a IDPA i finalment vaig entrar a l’ambaixada a través d’unes oposicions.

I quan reprèn l’activitat relacionada amb la biologia?
Quan estava a IDPA vaig començar a tenir més hores lliure i vaig tornar a fer censos i sortides ornitològiques. Amb ADN he fet cursos de formació ornitològica i amb el Cenma he col·laborat per fer
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477