Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Manuel Jiménez

“A vegades hi ha molta 'tonteria' en el món del tast”

Millor sommelier d’Espanya del 2017 31 anys. De Saragossa. Aprofitant la presentació d’una marca de xampany va venir al país a fer un tast i a explicar la importància de la seva feina.
Cada cop estan més integrats en el món de la cuina?
Abans als restaurants només importava la cuina però això ja ha canviat i els restauradors de primer nivell entenen que per molt alta que sigui la proposta culinària, algú l’ha de conduir fins al client i això és tan important com la mateixa cuina.

El treball de sala s’està revaloritzant, així?
Cada vegada més hi ha un repunt a l’hora de tenir en compte la sala, i en aquest sentit ha entrat amb molta força la figura del sommelier. La gent ja no va als restaurants només per menjar, sinó que també
  • #1 Henry
    (11/07/17 09:12)

    La centenària guia francesa "Michelin" prima l'excel·lència en el servei i el menjar, quan la nova cuina d'autor prima la novetat, lo cool i el màrqueting, a la fì mediocre i sobrevalorada, per poder ser mercantilitzada, exactament el mateix succeeix amb el art.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477