Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV
Txell Flores

“Sempre he tingut afició a la moda, però amb el meu estil”

Defensora de la personalitat a l’hora de vestir-se. 42 anys. Ànima de ‘www.punkarrillas.com’ que ara també és marca de moda (l’últim, la línia esportiva). Somia dedicar-se completament a allò que li dona “vidilla”.
Punkarrillas... de punk?
Una miqueta. Quan era més joveneta sortia amb una amiga de Reus i anàvem a festes, a raves, i nosaltres estàvem una miqueta desubicades i dèiem: “Semblem punkarrillas.” I el nom es va quedar.

I el va recuperar.
Sí, perquè quan vaig pensar d’obrir la pàgina web primer m’enfocava més a vendre complements i sabates i es portaven molt sabates amb punxes, tornava la moda punk, i vaig pensar que m’agradava la paraula i que obriria una pàgina dirigida a això, moda punk però amb un estil més fi.

I aquest és l’origen del blog?
Sí, vaig adonar-me que la gent em
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2021 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts