Txell Flores

“Sempre he tingut afició a la moda, però amb el meu estil”

Defensora de la personalitat a l’hora de vestir-se. 42 anys. Ànima de ‘www.punkarrillas.com’ que ara també és marca de moda (l’últim, la línia esportiva). Somia dedicar-se completament a allò que li dona “vidilla”.

“Sempre he tingut afició a la moda, però amb el meu estil”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Punkarrillas... de punk?

Una miqueta. Quan era més joveneta sortia amb una amiga de Reus i anàvem a festes, a raves, i nosaltres estàvem una miqueta desubicades i dèiem: “Semblem punkarrillas.” I el nom es va quedar.

I el va recuperar.

Sí, perquè quan vaig pensar d’obrir la pàgina web primer m’enfocava més a vendre complements i sabates i es portaven molt sabates amb punxes, tornava la moda punk, i vaig pensar que m’agradava la paraula i que obriria una pàgina dirigida a això, moda punk però amb un estil més fi.

I aquest és l’origen del blog?

Sí, vaig adonar-me que la gent em seguia i al final vaig començar a publicar coses meves, a fer estilismes, a contactar amb botigues d’Andorra, perquè vaig pensar també que seria una bona idea col·laborar amb petits comerços per fer publicitat i ajudar-los.

L’obliga a estar connectada permanentment a internet, a les xarxes socials..?

Intento limitar-me, em poso unes hores al dia i ja està, però sí que absorbeix i no te’n adones.

Ara estrena marca pròpia...

Sí, amb la meva sòcia, la Gemma Rovira. És professional de la comunicació i el màrqueting i la vaig liar perquè sola em feia una mica de respecte i així hem començat aquesta marca juntes.

I l’afició de la moda d’on li ve?

Sempre m’ha agradat molt. De petita ja feia els vestits a les nines i se’m donava bé [riu]. Després també amb una amiga havia venut vestits que feia en una paradeta a Sant Julià. Sempre he tingut afició comercial [riu] i a la moda, però sempre ha estat amb el meu estil, vesteixo com m’agrada. Puc portar coses d’altres temporades i soc la més feliç del món. No segueixo la moda, vaig al meu aire.

No és un contrasentit?

Surt una bloguera amb una samarreta i al cap de res et trobes un munt de fotos d’altres blogueres amb la mateixa peça i això a mi em cansa. Cadascú ha de ser lliure per comprar-se el que més li agrada i no deixar-se influenciar. Sí, sembla contradictori, però crec que copiar-se fa perdre l’essència de ser bloguera.

La moda ha de ser que cadascú es fabriqui el seu estil?

Reiventar-se amb coses que potser tinguis per casa, a banda de comprar-te allò que t’agrada i que a més està de moda. La moda, a més, sempre torna.

I si li demano que em digui què no pot faltar a l’armari aquest estiu?

[Riu] A mi m’agraden molt els vestits amb flors i també els pantalons acampanats curtets. Però cadascú ha de buscar el seu propi estil.

I només es dedica a la moda femenina o també a la mascu­lina?

Faig cosetes. Per a la col·lecció he fet dessuadores i també samarretes per a home. M’ha sorprès perquè hi ha molts nois que em segueixen.

tracking