Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Ana Cerezo

“La cultura extremenya és una gran desconeguda”

L’entitat vol aplegar tota la comunitat extremenya resident a Andorra. La setmana passada va obrir la seu social de l’associació (carrer Font del Puial, 1, d’Andorra la Vella) que també funciona com a botiga d’aliments i bar.
Va venir a Andorra de petita.
Vaig néixer a la Codosera, un poble de la província de Badajoz, i vaig arribar a Andorra amb 9 anys, ja en fa 25. La meva família hi tenia un restaurant, La pizzeria Venècia, i la mare va venir-hi a treballar.

I com ha mantingut el contacte amb Extremadura?
Sempre que teníem vacances, cada estiu, la meva mare ens enviava cap al poble amb els padrins. I ja de gran hi he continuat anant. El meu fill, que té 13 anys, cada any de la seva vida hi ha anat. Ell diu, com jo, que és
  • #4 Alicia
    (25/05/17 23:36)

    Soc andorrana i m'encanta descobrir altres cultures i altres gastronomies. Un plaer comptar amb un nou lloc on assaborir les coses bones del sud d'Espanya a Andorra. M'agrada :D

    Respondre
  • #3 Angels Codina
    (25/05/17 20:50)

    Em sumo als comentaris anteriors. I tant de bo que es mantinguin les gastronomies tradicionals de cada comunitat espanyola, tan riques i variades com excel.lents i ben equilibrades, i que no s' apuntin a les exagerades "modernitats gastronomiques deconstruides" que son l'assassinat de la bona cuina tradicional.

    Respondre
  • #2 Ciutat de Valls
    (25/05/17 20:12)

    Excel·lent iniciativa per Andorra i per al barri. A Ciutat de Valls rebem amb els braços oberta la nova casa d'Extremadura i li desitgem tota la sort. Tan de bo s'obrin més establiments tan macos com aquest al barri!! Enhorabona srta. Cerezo

    Respondre
  • #1 Extremeño
    (25/05/17 14:10)

    Un buen cocido con revoltillos, guarro chico y chacina de la buena, manjares de dioses... En Extremadura se come Olé... Si señorY de postre unos pestiños...

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477