Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Marcos Raffaelli

“En una pizza és el conjunt el que fa la diferència”

Un projecte empresarial que vol expandir-se. Pizza Vitto compta amb tres locals al país i dona feina a 27 treballadors. Els tres socis que capitanegen el projecte busquen ara franquiciats per fer el salt a l’estranger.
Què fa diferents les seves pizzes?
Pizza Vitto neix amb la idea de canviar una mica les normes a l’hora de comprar una pizza sense posar en dubte la qualitat. Vam crear un mètode en què és el client qui posa preu al que vol consumir.

El client escull els ingredients i tria entre diverses masses.
Posem a disposició un lloc i les nostres mans per fer el que el client ens demana en relació amb la pizza que vol.

Tenen tres locals. Quin va ser l’origen?
El de la Massana va ser el primer, pel model que nosaltres teníem al cap ens va semblar
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477